Individuele reizen

Indonesië met privé chauffeur? Voor bijzondere maatwerkvakanties in Indonesië ben je bij Buitenzorg Reizen aan het goede adres. Of dit nu actieve of avontuurlijke reizen zijn, lekkere strand- of duikvakanties, een cursus batikken of koken, of je eigen bruiloft op Bali. Van prehistorische megalieten tot hedendaagse kunst. Er zijn reizen voor iedere beurs en smaak.

De Borobudur, de Prambanan tempels en de kraton in Yogyakarta moet je gezien hebben, als je voor het eerst in Indonesië komt. Zulke reizen naar de toeristische hoogtepunten zijn goed individueel te maken. Maar wanneer je al eens op Java geweest bent, ben je misschien enthousiast geworden en juist nieuwsgierig naar de minder toeristische dingen, de verrassende pareltjes, die voor jou liggen te wachten. Je vindt ze overal, op de bekende en minder bekende eilanden, zoals Nias en Sumba.

Wij helpen je graag met dat te vinden wat je zoekt, met adviezen voor de beste tijd als je juist bepaalde ceremonies wilt meemaken, maar ook met specifieke adressen wanneer je wortels, je “roots”, in Indië liggen.

Ontdek het andere Indonesië. Jouw Indonesië!

Enkele aanbiedingen voor 2019: